Dybdalsvej 2 i Varde

På Dybdalsvej 2 i Varde ligger denne dejlige særdeles velholdte villa i den populære sygehuskvarter, indeholder godt 150 m2 i et plan med stor kælder. 2 badeværelser med bruser - 3 værelser - stort køkken med spiseplads og skøn stor stue, endvidere garderobe og walk-in closet. Der er nemme muligheder for at ændre indretningen, hvis man ønsker mere spiseplads i forbindelse med køkken. Carport med nyanlagt flisebeklædning og stort redskabsrum. Velanlagt stor have med nyt stort drivhus og overdækket terrasse anlagt i haven - udover terrasse ved selve huset. På loftet ligger over 30 cm isolering. Huset er af EDC Varde prissat til 2.095.000,-  Udbydes til 1.845.000,- 

Der findes tilstandsrapport og elrapport, der skal dog gøres opmækson på, at der er meget af det påpegede som siden er udbedret.  Det hele er velplejet og klar til at rykke ind i. 

Stue

Lille badeværelse

Garderobe

Stort badeværelse

Køkken

med spiseplads, vil man have større køkken/alrum er der nem mulighed  for ændring af lokalerne.

Værelser

Udgang og Walk-in closet

Kælderen er opdelt i 5 rum - vinkælder - viktualierum - vaskerum med tørreplads - nedgang med fryser og værelse.

Fliser i de 4 af rummene og det hele fremtræder pænt og brugbart, der er seperat udgang til haven via en udvendig trappe.

Fliserne til det sidste rum ligger i kælderen.

oj-coins

BETALINGSMETODER Payment

Betaling:  Mobilpay  og bankkonto  Fragt i Danmark: op til 1 kg forsikret fragt kr. 45,-  Betaling fra udland:                      Swiftcode: NDEAKKK                    Iban: DK7820000741878364    Danske kroner har kurs mod Euro på ca. 7,40 d.kr = 1 Euro       web: oj-coins.dk

 

Advarsel: ved brug af internationale overførsler, så anbefales I at kontakte jeres bank for prisinfo før transaktioner. Der har været nogle ublu gebyrer taget af visse banker.

Warning: By using international moneytransfer - please contakt your bank for info for prices.

 


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes